Frankrike Fotbollströja from jdf d's blog


fotbollströjor


Sergio Aguero antydde att han

Frankrike Fotbollströja

aguero, 32, har kommit göra egna fotbollströjor efterträdare på plats
Sergio Aguero antydde att han förväntar sig att Lionel Messi stannar i Barcelona efter att ha skrivit på för den katalanska klubben på en gratis transfer på måndag.
Aguero, 32, har kommit överens om ett tvåårskontrakt med Barca efter att tidigare denna säsong meddelat att han skulle lämna Manchester City när hans kontrakt löper ut i juni efter ett decennium i England.
- Barcelona signerar Aguero från Man City på gratis transfer
frankrike fotbollströja Messis kontrakt kommer också att löpa ut nästa månad och hans framtid har varit inhägnad i spekulationer sedan han först sa att han ville lämna Barca i augusti förra året.
Men Aguero, Messis lagkamrat för Argentina, sa vid sin presentation att han tror att de två vännerna kommer att spela tillsammans med varandra på Camp Nou nästa säsong.
Aguero och Messi kom igenom ledet tillsammans med Argentina och vann VM under 20 år 2005 och OS 2008 och har hållit sig nära sedan dess.
frankrike fotbollströja Barcelonas president Joan Laporta säger att Lionel Messi är 'mycket motiverad' av det kommande projektet på klubben.
ESPN har rapporterat att Barcas president Joan Laporta arbetar med ett tvåårskontrakt för Messi, som fyller 34 år i juni, med möjlighet till ytterligare en säsong.
billige fotballdrakter Laporta förnekade dock att undertecknandet av Aguero var ett sötningsmedel för att hjälpa Messi att stanna.
Källor har bekräftat för ESPN att Man City -försvararen Eric Garcia kommer att skriva under på tisdag, och samtal pågår också för att få in Georginio Wijnaldum, Memphis Depay och Emerson Royal.
Det är fortfarande oklart om Ronald Koeman kommer att vara tränare som ansvarar för de nya värvningarna. Aguero sa att han ännu inte har pratat med holländaren och Laporta tillade att de för närvarande 'reflekterar' över vad de ska göra.
Koemans affär löper till 2022 och rapporter har föreslagit att Barca skulle behöva betala 8–12 miljoner euro för att köpa ut påminnelsen om sitt kontrakt.
Flera källor berättade för ESPN tidigare denna månad att Barca undersöker ersättare för Koeman, men Laporta vill inte avskeda honom utan att ha en efterträdare på plats.
camiseta de PSG
real madrid trikot frauen
jalkapallo pelipaidat
Goedkope Chelsea shirt
Goedkope Roma shirt
billige fotballdrakter
Chelsea Tröja
juventus tröja
liverpool tröja barn
tottenham trøje
sverige matchtröja


Previous post     
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By jdf d
Added Sep 23 '21

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives