jednoduchý recept na guacamole

 

Guacamole, výborný a krémový dip vyrobený ze zralého avokáda, ve skutečnosti oblíbeným přírůstek k několika kulinářskému sbírkám. Minulý jeho skvělý preference, guacamole poskytuje nesčetné množství zdraví a wellness výhody které z něj činí chytrý výběr pro jakýkoli diety.

Dole je 5 fantastických důvodů, proč konzumovat více guacamole:

Živina Giant

Guacamole je obr bohatý na živiny. Avokádo, základní kámen v guacamole, je zabalené důležitým živinami. Jsou zejména hojné na draslík, který hraje zásadní povinnost při udržování správné srdce funkce a vysoký krevní tlak. Avokádo stejně má vitamínů E, K, C a vitamínů B-komplex, používá rozmanité řada zdraví výhody, od udržování pleti wellness až po reklamy trvanlivé imunitní systém těla.

Tuky zdravé pro srdce

Na rozdíl od spousta dipů, které mají vysoký obsah hydrogenovaných tuků, guacamole poskytuje pro srdce zdravé mononenasycené tuky. Tyto tuky souvisejí s vylepšeným kardiovaskulárním wellness tím, že pomocí snížit negativní cholesterol stupně a zvýšit skvělý cholesterol. Konzumace mononenasycených tuků v střídmosti může přispět k mnohem zdravějšímu srdci a snížit nebezpečí kardiovaskulární onemocnění. Takže v příště době, kdy hledáte chutné svačinu, vezmi si trochu guacamole, abys vyživil své srdce.

Vedení váhy

Bez ohledu na svůj sladký textura může být guacamole užitečným spojencem při regulaci hmotnosti. zdravé tuky nalezené v avokádu nápověda, abyste se opravdu cítíte kompletně a spokojeni, minimalizace pravděpodobnosti přejídání. Dodatečně avokádo obsahuje vlákninu, která napomáhat při zažívání a propaguje zdravé a vyvážený střeva. Integrace guacamole do vašich jídel nebo jej jako dip k čerstvé zelenině může být výborné metoda k podporě vašeho řízení hmotnosti cíle.

Bohaté na Antioxidanty

Guacamole je bohatý zdroj antioxidantů, sloučenin, které pomáhat boji oxidačnímu stresu v těle. Oxidativní úzkost je propojeno s různými přetrvávajícími nemoci a procesem stárnutí. Avokádo má antioxidanty, jako je lutein a zeaxanthin, které jsou užitečné pro zdraví. rutinně konzumací guacamole, můžete svému tělu zásobit nástroje, které vyžaduje k působení zdarma radikálů a podpora obecně pohoda.

Funkční a vynikající

mezi úplně nejlepší faktory jíst ještě více guacamole je jeho neuvěřitelné pohodlí a preference. Guacamole lze vychutnat v mnoha prostředcích, od jednoduchého dipů pro tortilla chipsy až po polevu pro barbequed kuře nebo ryby. Jeho sladká struktura a bohatá příchuť z něj činí nádherné vylepšení k sendvičům, salátům a obaly. Experimentujte s různé ingredience jako rajčata, cibule, koriandr a limetková šťáva k přizpůsobení guacamole podle vaší chuti preferences. Tato přizpůsobivost garantuje že můžete rychle integrovat guacamole do výběr jídel, takže je bezproblémové a příjemné výběr pro zlepšení vaše dieta.

Verdikt

Integrace ještě více guacamole přímo do vašeho dietního je slané a vyživující výběr. Ať už chcete vylepšit svůj příjem živin, pomoc srdce wellness, spravujte svou váhu, získejte z antioxidantů nebo jen oceňte chutné a funkční dip, guacamole vás pokryje. Takže v následující době, kdy budete zvažovat svačinku nebo jídlo vylepšení, zvažte dosáhnout pro guacamole misky-- vaše chuťové pohárky a vaše tělo bude díky.