budapest europe

 

Budapešť, živá kapitál Maďarska, je město, které bezproblémově míchá bohatě pozadí s moderní půvabem. Od jeho nádherného architektury až po termální koupelny a výborné kuchyně, budapest zásoby speciální zážitek pro každého cestovatele.

Zde Je 5 Návrhů, Které Je Třeba Mějte Na Paměti:

1. Ponořte se do Pozadí s Budínským hradem

Vaše budapest zážitek by začít cestou na Budínský hrad, světové dědictví UNESCO místo posazený na vrcholu hradu Hill. Zámek komplex, sahající zpět do 13. století, nejen jen dodávky dechberoucí památky město zatím stejně domy počet muzeí, sestávajících z budapešťské pozadí Muzeum. Ponořte se na vlastní pěst do minulosti Maďarska, když se cez záplatovanými ulicemi a obdivujte budova zázraky, které obstály.

2. Dopřejte Si Relaxaci Termálních Koupelen

Budapešť je známá svými termálními koupelnami a žádná prohlídka není plná bez ponoření do těchto revitalizujících vody. Széchenyi Thermal Koupelna, mezi největší v Evropě, je ikonická výběr. Obrázek na vlastní pěst užívání v teplých bazénech při obklopení velkolepým novobarokním stylem . Je to oživující zkušenost, kterou ve skutečnosti obyvatelé i návštěvníci stránek občané i návštěvníci po staletí užívali. Nezapomeňte zapomeňte naložit své plavky!

3. Take A Procházka Podél Strany Dunaj Promenade

Řeka Dunaj ladně rozděluje město na dva komponenty-- Buda a Parazit. Pohodová procházka po Dunaji Promenade doplňuje malebné pohled budapešťských ikonických památek, včetně Maďarského parlamentu Struktura a Budínského hradu. Vezměte v úvahu západ slunce procházku pro nádhernou atmosféru, když světla města oživit. Pokud přízeň okouzlující dotek, naskočte na řeku Dunaj cestujte a staňte se svědky přitažlivosti Budapešti rozjasněné proti večeru obloze.

4. Potěšte se Maďarská Cuisine

Budapešť je místo pro jídlo nadšence, používání fascinující rozmanitost konvenční maďarské jídla. Začněte své kulinářské výlet s gulášem, nejznámějším v Maďarsku jídlo, vášnivý guláš masa a zeleniny kvalifikovaný s paprikou. Ne na kouřovém dortu (kürtőskalács) za sladký pochoutka nebo Langoš, smažený placka přelitý četnými výbornými požitky. Endeavour přímo do regionálních trhů, jako je Velká tržnice až po příklad regionální speciality a ručně vyráběné produkty.

5. Welcome the Ruin Bar Culture

Budapešť je pochopena pro své jediné zničit bary, které jsou zasazeny opuštěné stavby a nádvoří, rozmanitou a bohémskou atmosféru. Szimpla Kert, vůdce zničte barů, musíte navštívit. Oceňte drink v tomto uměleckém a uvolněném prostředí, ohraničeném od neobvyklé designy a různorodé dav. Je to zážitek, který zachycuje jiného ducha města a dokonalý metoda k odpočinku po dni průzkumu.

Nakonec vás Budapešť zve s otevřenou náručí, poskytuje směs historie, relaxace, kulinářské požitky a pulzující noční život. Tím, že budete dodržování těchto tipů, ujistěte se, že budete vyvíjet trvalé vzpomínky a zamilovat se do kouzla této okouzlující město na Dunaji.