Ben jij een van de vele mensen die graag games spelen op je smartphone of laptop via internet? Als uw antwoord ja is, moet u meer leren over Avast en waarom u voorzichtig moet zijn. Het is een antivirussoftwaretoepassing die u allerlei soorten hulp, functies en producten kan bieden om uw beveiliging en bescherming met een ruime marge te verbeteren.
Het internet is een van de beste creaties van de mensheid, maar de laatste tijd wordt het gebruikt voor verschillende kwaadaardige activiteiten, zoals hacken, virusinfecties, stelen, enz. Daarom moet u uw best doen om zo voorzichtig mogelijk te zijn. En de beste manier om dit te doen is met de hulp van het ondersteuningsteam van Avast.

Ze zullen u leren hoe u de applicatie dienovereenkomstig kunt gebruiken, waardoor het u gemakkelijker wordt. Als u een regelmatige gamer bent, zult u aanzienlijk kunnen profiteren van het gebruik van dit antivirussysteem, aangezien het u verschillende soorten producten en hulpmiddelen zal bieden om de beste resultaten te behalen.

Niet alleen dat, maar het zal u ook helpen om voor uw systeem te zorgen en tegelijkertijd uw spelbesturing met een ruime marge te verbeteren. Al deze factoren dragen aanzienlijk bij aan de populariteit en betrouwbaarheid van Avast. Daarom moet u deze applicatie onmiddellijk gaan gebruiken als u zonder verdere overwegingen dezelfde voordelen wilt krijgen.

Is dit de eerste keer dat u dit softwareprogramma installeert en gebruikt voor uw behoeften? Als uw antwoord ja is, begrijpt u mogelijk niet hoe u de functies in- en uitschakelt. Maar betekent dat dat je moet opgeven? Nee.

In tijden als deze is een van de beste dingen die u kunt doen, contact opnemen met een van de leden van het technische ondersteuningsteam van Avast om hun advies te vragen. Ze zullen de regels en procedures op de juiste manier opsplitsen, zodat u de meest relevante resultaten kunt krijgen.

Laten we nu eens kijken hoe u de functie voor de spelmodus kunt uitschakelen:

1.Het eerste dat u hoeft te doen, is de Avast applicatie op uw smartphone of laptop openen
2.Zodra de software begint te draaien, tikt u op het menu Prestaties in de linkerzijbalk
3.Er verschijnt een andere lijst met opties, tik onmiddellijk op het tabblad Opschonen en Spelmodus
4.Selecteer op de nieuwe pagina die wordt geopend onmiddellijk de optie Spelmodus
5.Er zal een groene knop aanwezig zijn op de nieuwe pagina, schakel deze in om de spelmodus uit te schakelen.  

U kunt ook het ondersteuningsnummer van Avast bellen voor aanvullende hulp en advies.

Originele Born

gerelateerde artikelen

Hoe de Avast zelfbes chermings module inschakelen?