Den erfarna spanska anfallaren återvände from jdf d's blog

För matchen mot den katalanska truppen kommer Cádiz att kunna ankalla Álvaro Negredo. Den erfarna spanska anfallaren återvände till träningen och kunde spela från början.
De andra goda nyheterna för Cervera är att Augusto Fernández och Anthony Lozano verkar ha återhämtat sig efter de senaste skadorna och skulle kunna innehålla, men Juan Cala och José Mari är fortfarande otillgängliga.
Det kan förekomma några förändringar i den andalusiska start XI från den som tog till planen i 1-1-dragningen mot Elche förra veckan, eftersom Alberto Perea och Jon Ander Garrido kunde spela från början.
köpa fotbollströjor
När det gäller Barcelona är Ronald Araújo tillbaka på listan över spelare som tar emot Cádiz, medan Samuel Umtiti, Gerard Piqué, Sergi Roberto och Ansu Fati fortfarande är skadade. Clément Lenglet kommer förmodligen att samarbeta med Óscar Mingueza i försvarslinjen, medan Sergiño Dest bör börja på högerbacken.
Mittfältet kunde se Frenkie de Jongs återkomst i start-XI, då han spelade som ersättare i Budapest mot Ferencváros, medan Lionel Messi och Philippe Coutinho, som inte spelade i den Champions League-matchen, borde vara tillbaka i aktion.
fotbollskläder barn billigt
Ousmane Dembélé, som gjorde mål mot det ungerska laget, kommer förmodligen att samarbeta med Antoine Griezmann på framsidan, eftersom den franska anfallaren verkar ha återhämtat sig självförtroendet med sina senaste prestationer.
Oavsett var du är på planeten kan du se vilken kanal Cádiz vs Barcelona-matchen finns här. Cádiz-Barcelona är tillgängligt i de flesta länder via rättighetshavarnas 'onlineplattform, om de har en. Det bästa alternativet är att kontrollera vem som visar spelet i ditt land och om de har en onlinetjänst eller Ios / Android-app för att titta på det på.

     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By jdf d
Added Apr 5

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives