Îmbrăcămintea nu este modestă și, în condițiile în care copiii cresc continuu din hainele lor, s-ar putea să descoperiți că cheltuiți mai mult decât ați dori să recunoașteți pur și simplu încercând să vă mențineți copiii adecvat. Cu toate acestea, cumpărăturile prudente pot reduce semnificativ acest cost, lăsând mai mult spațiu în planul tău financiar pentru lucrurile pe care tu și copiii tăi le plac. Următoarele sunt câteva moduri de a reduce cheltuielile Cumpărați online tricouri pentru copii:

Stabiliți un plan de cheltuieli. Încheiați suma pe care o veți cheltui pe călătorie sau în fiecare lună și rămâneți cu ea. Feriți-vă de dezamăgirile superflue stabilind o sumă rațională care să se potrivească suficient de accesibilă pentru dvs., dar care vă oferă suficient pentru a cumpăra ceea ce are nevoie copilul dumneavoastră.

Aveți un aranjament. Aflați exact ceea ce are copilul dvs. și de ce are nevoie persoana, astfel încât să nu fiți ademenit să cumpărați principalul lucru adorabil care vă atrage atenția.

Achiziționați piese flexibile. Încercați să nu cumpărați piese care merg doar cu o ținută. Încercați să proiectați dulapul copilului pentru a încorpora soiuri viabile, astfel încât părțile să poată fi amestecate și coordonate, extinzându-le utilizarea. De asemenea, acest lucru ține departe de chestiunea lucrurilor „vagabonde” care și-au pierdut partenerul, astfel încât de acum să nu meargă cu nimic din ceea ce are copilul tău.

Opune-te presiunii colegilor. Cu siguranță, copiii tăi trebuie să se îmbrace elegant, dar nu le permiteți să vă deruleze planul de cheltuieli. Înțelegeți că aveți o sumă anume de cheltuit și oferiți-le opțiuni: „Ați dori să cheltuiți totul pentru un set de pantaloni la Magazinul A sau vom primi 3 sau 4 lucruri noi la Magazinul B?”

Cumpărați pe web. Ofertele proliferează dacă nu veți ezita să cumpărați de pe web. Deși mulți adulți consideră că este absolut important să înjunghie un articol de îmbrăcăminte înainte de a-l obține, acest lucru nu este, în general, fundamental pentru un tânăr, îmbunătățind cumpărăturile pe internet o alegere uniformă.

A pregati. Țineți departe de cumpărături cu drive. Încercați să monitorizați devreme ceea ce va avea nevoie copilul dvs., astfel încât să fiți pregătit să exploatați ofertele și ofertele care vă vin în direcția.

Considerați utilizat. Articolele de îmbrăcăminte folosite vin la un fond de rezervă extraordinar și sunt adesea neclare din nou. Privind situația în mod obiectiv, articolele de îmbrăcăminte sunt toate folosite după ce le porți o dată! Există multe, multe puncte fierbinți pentru articolele de îmbrăcăminte utilizate.

Aflați cum să coaseți. Într-adevăr, chiar și abilitățile de cusut excepțional de fundamentale vă vor împuternici să refolosiți articole de îmbrăcăminte care au devenit excesiv de mici: transformați pantalonii de mare în capri sau pantaloni scurți sau tăiați o rochie crescută într-o cămașă nouă fermecătoare.

Încearcă să nu te lași dus. Ce număr de haine are nevoie cu adevărat un copil? Există o explicație că magazinele second-hand au atât de multe articole de îmbrăcăminte noi și ca noi: majoritatea copiilor au prea multe articole de îmbrăcăminte. Asigurați-vă că copilul dumneavoastră are suficiente haine, dar nu prea mult. În cazul în care nu poartă totul în mod constant, nu cumpăra o sumă atât de mare de acum înainte.

Antrenează-i să facă față a ceea ce au. În cazul în care nu se încurcă, nu rup sau pierd hainele pe care le au în prezent, vă puteți aștepta să cumpărați mai multe până când vor crește din ele. Acest lucru implică tratarea mizeriei și spălarea hainelor imediat și să vă asigurați că copiii dumneavoastră realizează distincția dintre îmbrăcăminte de joacă, haine de școală și haine de îmbrăcăminte.

Păstrarea hainelor copiilor nu trebuie să încalce planul de cheltuieli. Cu doar cantitatea potrivită de considerație și aranjare suplimentară, veți descoperi că puteți reduce total cheltuielile fără a pierde stilul sau calitatea.

Tricou cu maneca lunga Spider-Man pentru copii

Cumpărați tricou pentru copii Frozen Collection

Cumpărați online tricou Dragon Ball pentru copii

Tricou cu mânecă pentru copii Avengers