aMazed Games on yksi parhaista asioista, joita Helsingissä voi tehdä. Aloita pelaaminen jo tänään ja huomaat, miksi monet ihmiset unelmoivat näiden mahtavien pelien pelaamisesta. Tämä on erinomainen tapa paeta päivittäistä väsyttävää elämääsi ja pitää hauskaa silloin tällöin. Itse asiassa aMazed-pakohuoneista tulee yksi suosikkikohteistasi. Harkitse niitä virkistyspäivä Helsinki ja sinulla on varmasti hauskaa. 

Tutustutaanpa muutamiin mielenkiintoisiin peleihin, jotka varmasti jättävät sinuun suuren vaikutuksen.     

OUDOMPIA ASIOITA  

 Kuvittele, että pelissä on tärkeä esine, jota ei huomaa 75 % ajasta. Joinain päivinä yksi joukkue löytää sen helposti ja toisina päivinä samoin. On kuitenkin myös mahdollista, että esine voi näyttää enemmän käytetyltä, jolloin se on helpompi löytää. Joka tapauksessa jonkin ajan kuluttua tuo esine voi palata "näkymättömäksi". Pysyykö tämä samana pelin jälkeen? Oli syy mikä tahansa, se on todella outo yhteensattuma. 

SHERLOCK HOLMES PALVELUKSESSANNE 

Kun ihminen alkaa pelata pakohuonepeliä, hän keskittyy peliin ja unohtaa todellisuuden. Hän pyrkii saavuttamaan päämääränsä, joka on pakeneminen. Hyvin usein pelaajat haluavat ottaa pelihuoneeseen mukaan arvokkaita tavaroitaan, kuten käsilaukkujaan. Pelatessaan pelaajat yrittävät "löytää" toistensa laukut. Pelin jälkeen pelaajat nauravat paljon, kun he huomaavat käyneensä läpi toisten henkilökohtaisia tavaroita. 

RAKKAUS ON HUONEESSA 

Viimeisen ratkaisun sijaan aMazed Gamesin Double Agent X -huoneen laatikkoon on piilotettu sormus. Tärkeällä hetkellä laitoimme jännittävän agenttimusiikin sijasta Haloo Helsingin "Beibi"-kappaleen, ja pari meni kihloihin viiden todella onnellisen pelinohjaajan itkiessä valvomossa. 

"HÄTÄTILANNE" 

Tämä tilanne on tuttu monille pakohuonetoimijoille. Asiakas on niin syvällä pelin tarinassa, että raja todellisuuden ja pakohuonetarinan välillä hämärtyy. Meidän pankkiryöstöhuoneessamme on kännykkä. Kerran pelaamisen aikana eräs pelaaja soitti 112:een ja kysyi hätäkeskuksen henkilökunnalta vinkkejä siitä, mitä tehdä, jos pankki on juuri ryöstetty ja poliisi on tulossa. Pelaaja luuli, että kyseessä on peli ja jopa tuo numero on järjestetty aMazed Gamesin tiimin toimesta, joka on mukana pelissä. Onneksi pelinjohtaja tuli nopeasti. Muista vain, että vaikka puhelimessasi ei olisi SIM-korttia, voit silti soittaa yleiseen hätänumeroon, joka on oikea. 

Pelaa aMazed-pelejä 

Amazed.fi tarjoaa sinulle joitakin parhaista aktiviteeteista, joista varmasti nautit. Osoitteessa virkistyspäivä Helsinki, etsi enempää ja ole varma, että sinulla on hauskaa. Jos haluat jännittäviä kokemuksia, luota Amazed.fi:hin. Täältä löydät itsellesi ja tiimillesi sopivimman huoneen. Nämä pelit sopivat myös team building Helsinki. Nykyään ihmiset tekevät töitä eivätkä käytä aikaa vapaa-aikaansa. Tämän seurauksena he eivät pääse lähemmäksi niitä, joiden kanssa he työskentelevät. Valitse Amazed.fi team building Helsinki ja voit parantaa suhdettasi kollegoihisi.