Room escape Helsinki on yksi parhaista tekemistä. Amazed.fi tarjoaa upeita pakopelejä, jotka saavat varmasti mielesi sotkuiseksi. Tämä joukkue on nostanut huonepako Suomen aivan uudelle tasolle. Täällä voit nauttia ammattimaisesti suunnitelluista pulmapeleistä, korkean teknologian rekvisiittasta, elokuvamaisista sarjoista ja muusta. Päivitetty ja lokalisoitu helsinkiläiselle yleisölle tämä huonepako Helsinki jättää sinut varmasti virkeäksi. Kun harrastat tätä peliä, sinulla on hauska ja ikimuistoinen kokemus. Sekä sinä että muut ihmiset viettävät hauskaa yhdessä.

Pakopelit ovat hieman haastavia, mutta varsin mielenkiintoisia. Pakohuoneita on 3 tyyppiä:

  • etäpakohuone
  • pakohuone, joka on edelleen jaettu 6 eri osaan
  • kauhupakohuoneet on jaettu 4 osaan.

aMazed on loistava alusta kaikille pakohuoneen harrastajille, ja olet nyt vain klikkauksen päässä jännittävien pelien pelaamisesta 60 minuutissa. aMazed mahdollistaa myös pelaamisen suomeksi ja englanniksi, joten kielimuuria ei myöskään ole. Muista vain, että et voi room escape Finland yksin ja sinun tulee seurata tiettyä numeroa. Mikäli pelaajamäärä kuitenkin muuttuu varauksessa ilmoitetusta, mutta pysyy silti huoneen enimmäisrajoissa, ei tästä joukkueelle tarvitse ilmoittaa etukäteen.

Olitpa kuinka vanha tahansa, ala- tai yläikärajaa ei ole. aMazed tarjoaa virtuaalisia etäpakohuoneita 2-21 pelaajan ryhmille, mukaan lukien Double Agent X, Shackle King ja Lockdown. Parasta näissä peleissä on, että ne voidaan suorittaa etänä ja voit pelata niitä mukavasti omassa kodissasi. Vaikka olisit toimistossa, voit pelata sitä ohjaamalla live-pelimestaria paikan päällä Zoomin kautta. Pidä laitteesi valmiina, oli se sitten matkapuhelin, iPad tai tietokone. Pelejä voi pelata 2-7 hengen ryhmä samanaikaisesti eri puolilta maailmaa.

Pakopelien pelaaminen on myös edullista ja sopii myös budjettiisi. Pelin perushinta on 50€ kahdelle ensimmäiselle pelaajalle ja 15€/lisäpelaaja. Tämä on sellainen peli, joka voidaan muistaa pitkään ja sinulla on upea kokemus. Arvostelut puhuvat puolestaan, ja siksi ista tulee suositumpi päivä päivältä. Kun aloitat pelaamisen, sinusta näyttää siltä kuin olisit vaihtoehtoisessa ja maagisessa maailmassa. aMazed on tehnyt kaikkensa käyttääkseen teknologiaa, jotta voit saada täysin interaktiivisen pakohuoneen ja mukaansatempaavan kokemuksen. Tunnet olosi kuin jännittävässä toimintaelokuvassa. Heti kun peli alkaa, sinä ja kaikki pelaajasi lukitaan sisään ja live-kokemus alkaa.

Olitpa aloittelija tai asiantuntija, nämä pakopelit sopivat kaikille tasoille. Jos etsit jotain erittäin haastavaa, valitse tämä alusta ja pidä hauskaa ryhmäsi kanssa. Tämä on jännittävä ryhmäpeli, joka sopii täydellisesti joukkueen rakentamiseen ja juhliin. Jos haluat kannustaa tiimien sitoutumista, älä etsi enää ja vieraile aMazed. Yritä vain valita sopivin huone ja harkita kaikkia vaikeustasoja, jotta voit arvioida, mikä voisi olla sinulle paras huone.