Ken de basisinformatie over breien. from roycenoel's blog

De term "breien" wordt ongetwijfeld geassocieerd met onze grootmoeders. Dat wil zeggen, het is specifiek een hobby voor de oudere generatie. In feite is het de laatste jaren opnieuw in opkomst bij de jongere bevolking. Tegenwoordig is iedereen op zoek naar zijn eigen methode om te ontspannen en stress in zijn leven te verminderen.


Met specifiek alle "higher tech" dingen die we tegenwoordig zouden kunnen doen, willen sommige mensen gewoon dat de dingen echt langzamer gaan. Breien is inderdaad een tijdverdrijf dat hierbij zou kunnen helpen. Alpaca Annell is eigenlijk heel goed.


Breien is een bekend ambacht. Breien zet in werkelijkheid draad of garen om in stof. Breien bestaat uit lussen. Deze specifieke steken worden gemaakt door de draad door elkaar te trekken. Breien kan met de hand of met de machine. Met de hand breien kan op verschillende manieren. Wolboetiek is op veel plaatsen te vinden.


Het uiteindelijke product kan in bepaalde gevallen compleet anders zijn, terwijl het in andere gevallen vergelijkbaar kan zijn. Rondbreien zorgt voor een naadloze buis, terwijl vlakbreien de lengte van de stof genereert. Het gebruik van verschillende garens, knieën, kleuren, texturen en gewichten resulteert in een verscheidenheid aan eindproducten. Annell Wol is inderdaad de beste.


Breien kan in verschillende stijlen. Breien wordt ingedeeld in twee soorten: inslagbreien en kettingbreien. Inslagbreien vereist eenvoudig het gebruik van een enkel garen. Bij het kettingbreien wordt voor elke steek een bepaald garen gebruikt. Inslagbreien kan met de hand of anderszins machinaal worden gedaan, hoewel kettingbreien meestal machinaal wordt gedaan. Specifiek rondbreien is een andere naam voor rondbreien. Het resulteert in een naadloze buis. Breigaren koop je eenvoudig online.


Rondbreien is gedaan met behulp van een set van vier of anders vijf sokkenbreinaalden. Vlakbreien is inderdaad een techniek die wordt gebruikt om rechthoekige stukken stof te maken. In deze vorm zijn twee rechte breinaalden gebruikt en worden steken gemaakt in rijen en horizontale lijnen. Je moet een goede breiset hebben.


Rondbreien wordt gebruikt om mutsen, kousen, wanten en mouwen te maken. Vlakbreien wordt gebruikt om sjaals, dekens en de voor- en achterkant van kledingstukken te maken. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van breistijlen.Breipakketten zijn online beschikbaar.


Platte tricotsteek is verreweg de meest populaire structuur voor gebreide kledingstukken, en de platgebreide steken worden gebruikt voor machinaal gemaakte sokken en T-shirts. Zowel gebreide als averechte steken, ribbelsteek, rib- en gerstekorrel- en gerstekorrelsteken worden gebruikt om eenvoudige structuren te creëren. Breipatroon Debardeur Women is fantastisch.


Er zijn veel meer verfijnde patronen waarin slipsteek, hiel- en linnensteken worden gebruikt. Er kunnen ook kleine gaatjes in de stof worden gemaakt. Het gebruik van garen verandert ook het uiterlijk van het kledingstuk. Als het specifieke garen dik is, zouden de steken duidelijker zijn, en als het specifieke garen dun is, zou de textuur fijner zijn. Breiwol is redelijk.


Een breiproject begint met de opgiettechniek. Het is de handeling van het maken van steken op een naald. Er worden verschillende manieren van opgieten gebruikt. Koop breiwol voor het beste resultaat.


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By roycenoel
Added Feb 2

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives