hvis tid han fotballdrakter eget trykk from gob bot's blog


Ibrahimovic, hvis tid han fotballdrakter eget trykk
LeBron James avviste fredag ​​Zlatan Ibrahimovics kritikk av sin sosiale aktivisme og sa at AC Milan-stjernens kommentarer var hykleriske.
Ibrahimovic, hvis tid han spilte for sitt tidligere lag, LA Galaxy, falt sammen med James 'første sesong med Lakers, kritiserte James torsdag i et intervju med UEFA for Discovery + i Sverige, og sa at det var en' feil 'og' ikke ' ser bra ut når James og andre 'kjente' mennesker engasjerer seg i politikk.
fotballdrakt
For flere år siden sa Ibrahimovic at han var utsatt for 'undercover rasisme' i hjemlandet Sverige fordi hans bosniske røtter ga ham et etternavn som ikke høres tradisjonelt svensk ut.
James ble ikke skuffet over Ibrahimovics holdning mot ham og forklarte hvorfor han nærmer seg saker utenfor retten på den måten han gjør.
fotballdrakt barn med navn
James fortsatte med å kreditere den tidligere WNBA-spilleren Renee Montgomery, som ble medeier av Atlanta Dream på fredag ​​etter at ligaen la press på tidligere senator Kelly Loeffler, en republikan som motsatte seg WNBA-spilleres 'rasemessige initiativer i fjor sommer, for å selge hennes andel av teamet.
James krediterte også Jaylen Brown fra Boston Celtics, Patrick Mahomes fra Kansas City Chiefs og Alvin Kamara fra New Orleans Saints for deres forpliktelse til spørsmål om sosial rettferdighet.
James 'I Promise School i Akron, Ohio, utdanner ikke bare hundrevis av utsatte barn i hjembyen, men gir også rimelige boliger, et måltidsprogram og jobbopplæring for studentene'.
goedkope voetbalshirts
Hans More Than a Vote-organisasjon var også medvirkende til å mobilisere mer enn 40 000 frivillige til å jobbe på valglokalene i stortingsvalget i november i et forsøk på å hindre undertrykking av velgerne.


fotballdrakter design
lage egne fotballdrakter
fotballdrakter tilbud
billige fotballdrakter til lag
hvor kan man kjøpe fotballdrakter


     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By gob bot
Added May 3

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives