http://www.notenbrood.com/manchester-united/p-de-gea-980 from gob bot's blog

fotballdrakter
http://www.notenbrood.com/manchester-united/p-de-gea-980

Germain har alle sikret seg kvalifiseringManchester United Drakt, Liverpool Drakterdet betyr at det bare er kjøpe fotballdrakter på nett garantere plass i neste runde


Bayern München, Manchester City, Porto, Liverpool, Chelsea, Sevilla, Borussia Dortmund, Lazio, Barcelona og Juventus, RB Leipzig og Paris Saint-Germain har alle sikret seg kvalifisering.

Det betyr at det bare er fire steder på plass, med Real Madrid, Ajax, Shakhtar Donetsk, Borussia Monchengladbach, Atletico Madrid, RB Salzburg og Atalanta som alle har arbeid å gjøre på sitt siste spill i gruppespillene.

Etter hvert som gruppespillet når sitt høydepunkt, har Express Sport alt du trenger å vite om Champions League-uttaket i 16.

Disse lagene inkluderer Bayern München, Manchester City, Porto, Liverpool, Chelsea, Sevilla, Borussia Dortmund, Lazio, Barcelona og Juventus, RB Leipzig og PSG.

Porto og Sevilla vil definitivt fullføre som andreplass, mens PSG og RB Leipzig ennå ikke vet om de har toppet gruppen manchester united drakt.

Gruppevinnere blir trukket mot andreplass i gruppen, med åttendedelsfinalen 15. februar og 16. mars og 17. mars liverpool drakter.

Alle øyne var rettet mot gruppe H for den siste Gameweek i runden, med tre lag alle på samme antall poeng som gikk inn i deres endelige kamp Maillot Bayer Leverkusen.

United tapte mot RB Leipzig tirsdag kveld, noe som eliminerte Ole Gunnar Solskjærs side fra konkurransen.

PSG vil i mellomtiden ta imot Istanbul Basaksehir - som allerede er eliminert - onsdag kveld, etter at kampen ble suspendert på tirsdag på grunn av en påstand om rasisme.

I gruppe B befinner Real Madrid seg på tredjeplass, med seier nødvendig i sitt siste spill.

Los Blancos er et poeng bak onsdagens motstander Borussia Monchengladbach, og nivåer på poeng med Shakhtar Donetsk.

Shakhtar sitter foran Real Madrid på tabellen etter å ha fullført en historiedouble over La Liga-siden.

Real Madrid må vinne mot Monchengladbach på onsdag for å garantere plass i neste runde.


     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By gob bot
Added May 3

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives