nike kyrie 6 bruce lee from kell3yjim's blog


Deze week kondigde Nike een nieuw dempingssysteem aan dat is gemaakt van meer dan 10.000 kleine losse bolletjes die als kleine schokdempers werken. Het systeem, nike joyride run flyknit dames genaamd, heeft een reeks van vier zakken verspreid over de onderkant van je voet, elk met een ander aantal kralen op basis van hoeveel demping je voet nodig heeft bij een botsing.
Hierboven krijg je een eerste blik op wat wordt verondersteld de nike kyrie 6 bruce lee te zijn. Deze colorway van de Nike Kyrie 7 is waarschijnlijk de zevende kenmerkende schoen van Kyrie en is gekleed in een zwarte en rode colorway. De Nike Kyrie 7 is op dezelfde manier uitgevoerd als eerdere Kyrie-aanbiedingen en wordt geleverd met details zoals het bovenwerk van mesh, gekartelde 'tanden' op de voorvoet, tussenzool van Phylon-schuim met Zoom Air vooraan, Kyrie-branding op de tong, hielen, buitenzool en inlegzolen met merknaam. Bovendien worden de schoenen ook geleverd met de uitdrukking "His Legacy Is Going To Live Forever", een eerbetoon aan de legendarische Kobe Bryant langs de bovenkant van de buitenzool rond de hiel.
adidas heeft zijn adidas ozweego dames beige versterkt om de nieuwe Ozweego TR te creëren, een silhouet dat onlangs debuteerde in een "Legacy Green" colorway. Met behoud van een herkenbare vorm maar met nieuwe branding en een licht gewijzigde onderste helft, verschuift dit adidas Originals-ontwerp naadloos tussen de straten en de paden.
Het adidas ultra boost dna white leather van adidas is een eerbetoon aan het ontstaan ​​van de UltraBOOST-lijn in 2015 met lifestyle-gerichte versies van het geliefde adidas Running-silhouet, waarvan het nieuwste een hemels 'Cloud White' is. Geïnspireerd door de geliefde "Triple White" - een schoen die eerder dit jaar opnieuw werd uitgebracht - biedt de "Cloud White" bekende tonen, maar verfraait ze met alternatieve accenten om de erfenis van de UB voort te zetten.
https://www.blisstoe.com/

     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By kell3yjim
Added Sep 11

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives